COACHING & BEGELEIDING 2018-06-29T11:11:55+00:00

Een spiegelend gesprek 

Het is vaak heel verhelderend om hetgeen waar je mee zit hardop te zeggen, te delen. Doordat je dat doet hoor je jouw eigen woorden ook weer terug en kom je vaak zelf al tot inzichten. Ik ben er om even jouw spiegel te zijn en om de woorden en hetgeen je laat zien te verduidelijken. Na het gesprek rond ik, als je dat fijn vind, af met een energieoverdracht. Dat ondersteunt het proces van loslaten en creëert weer ruimte om de nieuwe energie volop door je heen te laten stromen.

Waar het om gaat is dat jij weer nieuwe energie, inzichten, ruimte krijgt om weer met een lach verder te kunnen. Lijkt het je prettiger om dit te doen tijdens een wandeling? Dan kan dat natuurlijk ook.

Duur ca. 45 min. Kosten €45,-

Mandala schilderen

Mandala schilderen individueel onder begeleiding

Dit kan onder begeleiding van mij bij Happy Spirits. Duur ca. 2 uur. Tarief onder begeleiding €90,-.

Mandala schilderen thuis

Een mandala op maat kan je ook thuis zelf schilderen. Ik heb hiervoor een prachtig doe het zelf pakket voor samengesteld. Dat betekent dat je een houten paneel van 30cm bij 30cm met persoonlijk patroon, een basisset verf, kwasten en een pallet thuis gestuurd krijgt. Tezamen met een handig kleuren mengschema en een zakje heerlijke op maat gemixte persoonlijke thee. De kosten excl. verzending zijn €45,-.

Ook kan je kiezen voor een kleine mandala van 15cm bij 15 cm die ik zonder toebehoren naar je toestuur (briefpost). Alleen een houten paneeltje met jouw persoonlijke mandala erop getekend. Kosten zijn dan €15,- excl. verzendkosten.

Intuïtief schilderen

Individueel onder begeleiding

Dit kan onder begeleiding van mij bij Happy Spirits. Duur ca. 1 uur. Tarief onder begeleiding €60,-.

Energetische begeleiding

Deze begeleiding is volledig gericht op het weer fijn laten doorstromen van jouw energie. Door even één te worden met jou energie, lichaam, hart en ziel stem ik mij af op hetgeen voor jou nodig is. Diverse technieken, ervaringen, hooggevoeligheid en de wijsheid van mijn ziel leiden de weg van de energieoverdracht. De behandeling vind liggend plaats (gekleed) en duurt ca. 1 uur. De kosten van deze behandeling zijn €60,-.