CREATIEF MAATWERK2019-01-15T12:09:18+00:00

Met veel liefde, passie lever ik creativiteit op maat 

Op deze pagina heb ik een scala aan mogelijkheden weergegeven. Uiteraard is een ieder anders en heeft een ieder andere wensen. Dus het kan zijn dat jezelf ook een idee krijgt voor een heel ander iets dan wat hier vermeld staat. Deel het met me en dan kijken we of ik ook hierin iets voor je betekenen.

Werkwijze

Om een goed beeld te kunnen krijgen van hetgeen jij in gedachten hebt is het van belang om elkaar even te spreken en soms ook te zien. Dit kan telefonisch of als je even langs komt bij Happy Spirits. Als je contact opneemt plannen we even een afspraak in. Deze is uiteraard kosteloos. Samen bespreken we dan wat je in gedachten hebt en ik kan voor je kan betekenen.

Wensbomen op maat

WiFiTrees

Kijk op de website van www.wifitrees.nl voor alle informatie

Van groot tot klein, vier of zes takken, één of meerdere (tafel)bladen…

Van alles is mogelijk en kan naar wens gemaakt worden. Ik vervaardig de wensbomen altijd van populieren- of berkenhout. Populieren is een zachtere houtsoort dan berken, maar is ook een stuk goedkoper. De dikte van het hout is afhankelijk van de grootte van de wensboom. De max. hoogte van een wensboom kan 240cm zijn.

Veel takken en blaadjes voor vele wensen…

Aan de blaadjes en takken van de boom kunnen er liefdevolle gedachten en wensjes opgehangen worden. Deze kan je ook bij Happy Spirits bestellen en zelfs naar wens laten ontwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houten of kartonnen hartjes, engeltjes of vlindertjes.

In het hart van de wensboom…

In het midden van de boom is een hart uitgezaagd, waar op die plek een hart of iets anders opgehangen kan worden. Een prachtige manier om aan te geven waarvoor de wensboom is. Een hart van hout kan je bij de boom erbij bestellen en deze naar wens ook laten beschilderen. Zoals een logo, een quote, datum etc.

Vrijblijvende offerte

Mocht je interesse hebben in een wensboom of meer informatie willen neem dan even contact op via www.wifitrees.nl. Je ontvangt altijd een vrijblijvende offerte.

Uniek logo 

Met de uitstraling die helemaal bij je past. En daar gaat het om. Een logo vertelt in beeld wat je aanbiedt. Wat voor gevoel je daarmee wilt overbrengen. Graag ga ik voor jou aan de slag. Tarief voor het ontwerp van een logo bedraagt €250,- . Uiteraard het volledige ontwerp in diverse bestanden zodat je deze kan gebruiken voor je huisstijl.

Mocht je het daarnaast fijn vinden dat ik dan ook je visitekaartje en wellicht een folder ontwerp? Dan kan dat ook. De kosten voor een ontwerp van een visitekaartje zijn €60,-. excl. drukkosten. Het tarief voor een ontwerp van een folder is op maat.

Lief Engeltje

Voor troost, steun en een liefdevolle verbinding

Onder het label “Lief Engeltje” produceer ik een prachtige serie engelen beelden. Deze zijn allemaal handgemaakt en beschilderd waardoor iedere engel haar eigen unieke karakter heeft en de liefde uitstraalt die nodig is. “Lief Engeltje” is geboren uit warmte en de liefde die ik ervaar en de behoefte troost, liefde, vertrouwen en steun. Engelen staan symbool voor de verbinding tussen hemel en aarde en aan elk “Lief Engeltje” geef ik die voelbare energie van verbinding ook mee. Naast de bestaande beschilderde engeltjes, die in winkel gekocht kunnen worden, beschilder ik ze in opdracht.

Er zijn op dit moment drie uitvoeringen van “Lief Engeltje”. Alle engeltjes worden aan de onderzijde van vilt voorzien, zodat de engel of het oppervlakte waar zij opstaat niet beschadigd wordt. Alle engeltjes worden prachtig verpakt. Zij is ook een liefdevol geschenk voor jezelf of een ander.

Het “Lief Engeltje” met het lichtje heeft ook een opening aan de onderzijde en is dus tevens geschikt als urntje voor een kleine hoeveelheid as. Een klein cupje waar de as in kan wordt erbij geleverd. Dit Lief Engeltje met lichtje kost €25,- en met haar jurkje en bakje beschilderd €60,-.

Het kleinste “Lief Engeltje” heeft een glazen buisje met kurkje vast. Hier kan je een wensbriefje, een beetje as of iets anders wat je dierbaar is in plaatsen. Dit Lief Engeltje kost €20,- en met haar jurkje beschilderd €50,-.

De staande engel heeft geen mogelijkheid om iets vast te houden of om iets in op te bergen. Zij is echt een troostengel voor steun en kracht. Dit Lief Engeltje kost €15,- en met haar jurkje beschilderd €40,-.

Kracht schilderij

Voor ondersteuning en begeleiding proces

Door mij af te stemmen op jouw energie en hetgeen je graag aan wilt werken maak ik een geometrisch patroon, een mandala. Deze geef ik de energie, de kleuren die ondersteuning en kracht bieden. Als je het schilderijtje thuis bij je neerzet of hangt is die energie voelbaar. Door thuis rustig te gaan zitten en een aantal minuten ernaar te kijken stem je jouw eigen energie erop af. Je proces wordt daardoor op afstand begeleid.

 Ik schilder op een houten paneeltje dat ik in een fotolijstje plaats. Het is dus direct bij je thuis of elders neer te zetten.

Voor dit geheel vraag ik €65,-.  Zie werkwijze bovenaan de pagina.

Spiegel van jouw ziel

Een krachtige weergave van jouw ziel in kleur en vorm weergegeven

Jouw ziel, je kern van je bestaan, is de schat van jouw wijsheid en leer. Hetgeen jou hart doet stralen en je drive is in het leven. Door mij af te stemmen op jouw ziel, voel ik jou en zie ik jou. De kleuren en vormen laat ik intuïtief ontstaan. Het schilderij zal altijd je spiegel zijn om jezelf goed te kunnen voelen. Jouw kracht, drive en passie.

 Ik schilder op een houten paneeltje dat ik in een fotolijstje plaats. Het is dus direct bij je thuis of elders neer te zetten.

Voor dit geheel vraag ik €65,-.  Zie werkwijze bovenaan de pagina.

Schilderij of muurschildering

 Een prachtig kleurrijk schilderij op hout geschilderd of zelfs bij jou thuis of op het werk op de muur. Van alles is hierbij mogelijk.  Van een klein schilderijtje of schildering tot een paneel van 244cm bij 120cm of een hele wand. Voor een muurschildering is het belangrijk dat de ondergrond glad is en is afgewerkt met bijvoorbeeld muurverf of glad behang.

Graag hoor ik wat je in gedachten hebt en kijk wat ik daarin voor je kan betekenen. Aangezien het maatwerk is, is het daarom  lastig om daar nu voorafgaand een specifiek bedrag bij te noemen. Dit spreken we uiteraard wel af tijdens het gesprek. 

Mediamiek schilderij

Weergave van de hemelse verbinding 

Mijn handen volgen hier volledig mijn hart. Ik denk niet na en volg alleen maar mijn gevoel en de energie om mij heen. De energie die jouw met het hemelse verbindt. Binnen een half uur a één uur ontstaat er een kleurrijk schilderij wat altijd in de meest pure vorm de hemelse verbinding weergeeft. Het gaat hierbij niet om de vormen die je ziet, maar echt de combinatie en de intensiteit van de kleurenpracht. Ik schilder die schilderijen op een schilderdoek met een kartonnen achterzijde. De kosten voor een schilderij met een afmeting van een A4 formaat of een vierkant van 26 bij 26 cm zijn €45,-.

Jezelf weerspiegeld als boeddha in een schilderij

Voor berusting en acceptatie

Dit kan een portret afbeelding zijn van jouw gezicht weergegeven als boeddha gezicht of jezelf in totaal beeld weergegeven. Een boeddha schilderij van jezelf straalt berusting, liefde en tevredenheid uit. Dit is voelbaar in jezelf als je er naar kijkt, maar ook in de ruimte waar deze hangt.

Geschilderd gezichtsportret 

Het portretschilderij wordt geschilderd op een houten paneel met acrylverf. Een portret schilderij heeft ca. de afmeting van een A4 en is met lijst. Ook bij het kiezen van de lijst laat ik mijn gevoel leidend zijn. De lijst zal precies bij de beschildering passen en het beeld compleet maken. Vandaar dat ik aangeef ca. een afmeting van een A4. Een lijst kan afwijkende maten hebben. De kosten van een portret schilderij zijn €160,- met lijst.

Geschilderd totaal beeld 

Ook hierbij schilder ik op een houten paneel met acrylverf. We spreken van te voren af welke maat je ongeveer voor ogen hebt. Naar aanleiding van de grootte en het beeld dat ik voor ogen heb om te schilderen kan ik je tijdens het gesprek een prijsopgave geven.

Licht engelen

De engelen zijn een eigen ontwerp en worden zelf door mij vervaardigd. Ze bestaan uit berkenhout en zijn volledig demontabel. Dat betekent dat je ze uit elkaar kan halen en zo weer in elkaar kan zetten. Zonder schroef of lijm. De onbehandelde versie kost €60,-.  Deze stralen altijd licht en liefde uit. Ze zijn de poort tussen hemel en aarde. Ze geven troost en liefde. Als je er behoefte aan hebt brand je haar lichtje en de de liefde zal voelbaar zijn.

Engel met een kleine beschildering voor verbinding met je dierbare

Je kan een kleine schildering op de engel laten maken. Zo wordt er persoonlijke verbinding gemaakt tussen jou en diegene die is overgegaan. Je kan het omschrijven als het vermengen van jullie energie samen in de verf die wordt weergegeven in een kleine beschildering op de engel. Met een kleine beschildering bedoel ik een paar delen die beschilderd worden op de engel. Zoals één of een paar vlinders, de voet van de engel beschilderd in prachtige kleuren etc. Ook hierbij laat ik mijn gevoel leiden en zal mijn beelden van mij gedachten met je delen. Als het voor je gevoel goed wat ik aangeef…dan ga ik voor je aan de slag. De kosten voor deze engel zijn €85,-.

Totaal beschilderde engel voor de laatste levensfase

De engel kan ook totaal worden beschilderd. Dit is om iemand te begeleiden in de laatste levensfase. De engel straalt liefde uit en begeleidt tijdens het stervensproces.  Ze helpt in het rust vinden en angst los te laten op een zachte en liefdevolle wijze. De engel wordt volledig beschilderd met de kleuren en vormen die ik door mijn gevoel laat leiden. Is iemand overgegaan voor wie de engel was dan zal ze daarna altijd de verbinding blijven tussen diegene en zijn of haar dierbaren. De kosten voor deze engel zijn €120,-.

Grote lichtengel met lantaarn voor bij de dienst of opbaring

De grote engelen zijn heel fijn om bij een dierbare te plaatsen in de ruimte waar diegene ligt opgebaard en / of daarna bij de dienst neer te zetten. Ze zorgen voor licht, liefde vertrouwen. Naast de bestaande die ik heb staan, kan je deze uiteraard ook laten beschilderen. Een wit gegronde engel gemaakt van mdf kost €60,- excl. beschildering. Een onbehandelde engel vervaardigd uit populieren mix bedraagt €75,-. De kosten voor beschildering kan ik pas aangeven nadat ik weet wat de wens is.