Retour sturen van producten

Happy Spirits wil de beste kwaliteit en service voor jou als klant. Om dit zo goed mogelijk te verzorgen bied ik een eenvoudige wijze voor het retourneren van producten aan. Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag geretourneerd. Enkel de kosten voor retournering komen voor jouw eigen rekening evenals het risico van retourzending

Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via info@happyspirits.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten via de betaalwijze die gekozen is tijdens het bestellen van het product mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Defect/onvolledig verzonden

Mocht het product onvolledig of defect bij je aankomen, dan vind ik dat heel vervelend. Ik vraag u dit binnen 3 werkdagen te melden en dan zal ik contact met je opnemen om dit op te lossen.

Uitzonderingen retourneren

Een aantal producten zijn uitzonderingen op het herroepingsrecht.

  • Specifiek gemaakte/ bewerkte producten kunnen niet retour gestuurd worden.
  • Producten die voorzien zijn van een persoonlijke tekst/ schildering of andere wijziging van persoonlijke aard

Modelformulier voor herroeping

Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen.

Aan:

Happy Spirits

Koningsdam 5

1906WK Limmen

info@happyspirits.nl


Alle velden met * zijn verplicht. Graag invullen of keuze aangeven