Verzending en betaling

Verzending geschied altijd zo snel mogelijk!

Omdat het om een handgemaakt product gaat is het soms moeilijk om jouw geschenk binnen een dag te versturen. Ik streef er naar om jouw geschenk binnen 3 werkdagen te verzenden (indien voorradig).

Als je gekozen hebt voor een maat gemaakt of gepersonaliseerd geschenk/ product, dan zal ik je op de hoogte stellen van de te verwachten verzenddatum.

Heb je spoed? Bel of mail mij dan eerst even voordat je de bestelling plaatst. Dan kan ik aangeven of het in de gewenste tijd haalbaar is.

De bestelling kan op verschillende manieren worden geleverd:

Bestelling laten bezorgen

Als je jouw bestelling wilt laten bezorgen, dan kan dat. Bestellingen met een waarde van Euro 125,- of meer (incl. BTW) worden gratis verzonden binnen NL. Anders worden er verzendkosten in rekening gebracht.

Bestelling afhalen in Limmen

Alle bestellingen kan je ook bij mij persoonlijk afhalen. Ik neem contact met je op als jouw bestelling klaar staat en spreek dan een dag en tijd af wanneer je het product kunt komen ophalen. Mocht je jouw geschenk via de webwinkel hebben besteld, maar nog niet via iDeal hebben betaald, dan kan je bij het afhalen van je geschenk bij Happy Spirits pinnen of of contant te betalen (laatste graag gepast).

Betaling

Mocht je een geschenk via de webwinkel bestellen dan kan je kiezen om te betalen d.m.v. iDeal of bij het afhalen bij Happy Spirits. Bij Happy Spirits kan je betalen met de pin of contact (laatste graag gepast).

Bij een op maat gemaakt of gepersonaliseerd geschenk/ product stuur ik, na wederzijds akkoord, jouw een factuur via de mail. Na ontvangst betaling vervaardig ik jouw bestelling.