Liefdevolle geschenken voor jezelf of een ander!

In de webwinkel kan je bestaande producten aanschaffen waar de energie al van afstraalt. Een liefdevol cadeau voor jezelf of een ander. Wil je een geschenk dat ik helemaal afstem op jouw energie en hetgeen je behoefte aan hebt? Dan hoor ik het graag van je. 

Ik begrijp dat je het fijn kan vinden om niet via de website te bestellen, maar de geschenken in het écht wilt bekijken om beter in te kunnen voelen. En dat is ook mogelijk! In mijn tuinhuis in de achtertuin heb ik daar speciaal een ruimte voor ingericht. Ik noem het mijn kapelletje:) Graag even van te voren een afspraak maken. Ben er namelijk niet altijd. Mijn andere passie is namelijk wensbomen vervaardigen en dat doe ik niet aan huis, maar in een meubelmakers werkplaats. Daarnaast ben ik vaak onderweg om de wensbomen het land door te rijden.

Je kan er pinnen en uiteraard ook contant afrekenen (graag gepast). Wil je iets wat je in de webwinkel hebt gezien in het echt komen bekijken? Bel, whatsapp of stuur dan een mailtje naar info@happyspirits.nl en dan reserveer ik het voor je.